Kew Gardens brollymac Case Study

We recently caught up with our client at Kew Gardens and they very kindly told us about their brollymac experience.

"We were opening the brand new gallery in 2008 and were conscious of the fact we had real stone and wooden flooring throughout the building, and no cloakroom. Being that the gallery is located on the site of Kew gardens we knew visitors would be spending a large portion of their visit outside. The British weather is so unpredictable and we often find our visitors exploring the grounds in the rain with their umbrellas, which means when they come inside to sheltered areas of Kew there needs to be a way to limit the surface water produced from used umbrellas. Our director saw the brollymac system at a gallery in Japan and loved the idea.

We are so pleased with our brollymac system as it is so easy for customers to self-serve it frees up a lot of time for our staff. The brollymac has been an excellent addition to our foyer that doesn’t look out of place and is well used by our visitors."

Kew chose the brollymac stand which is the ideal solution for smaller venues.

Thinking of a brollymac solution for your building entrance? Contact us to discover more.

brollymac brollybag